Een hypotheek die bij je past

Hypotheken zijn er in verschillende vormen en maten. Voor investeerders en jonge gezinnen.
Hoe creëren we een identiteit waarmee de gehele doelgroep zich aangesproken voelt?

Uniek in de markt

Eenvoudig en snel een advies aanvragen voor je hypotheek. Dat is waar Hypotheekrente om draait. Door het reduceren van formulieren en beeldend vertalen van lastige begrippen hebben we een toegankelijke thuisbasis weten te creëren om je te oriënteren in de woningmarkt.

defigners_hypotheken_webdesigndefigners_hypotheken_webdesign


 

Functie versus vorm

Samen met een hypotheekadviseur van hypotheekrente.nl zijn we hand in hand een ontwerptraject aangegaan om zo alle benodigde functies van een hypotheek website te indexeren. De uitdaging was om een balans te houden in zowel functie als in vorm, terwijl we kritisch keken naar de noodzaak van elke individiuele functie. 

 

Illustratieve taal

De complexiteit van hypotheken verpakken in een heldere en illustratieve taal. Zo willen wij mensen een handje helpen met het vinden van een geschikte hypotheek. De kunst van het weglaten heeft de weg van eindeloze oriëntatie naar een persoonlijk hypotheekadvies verkort.

defigners_icons_uxdefigners_icons_ux

 

Heb je zelf ook een product en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur ons dan een mailtje of contacteer ons via: +31 (0) 646052490