Het nieuwe Buuqhouden is hier

Buuq is er speciaal voor jou. Een startende ondernemer die op een eenvoudige manier wilt zien waaraan hij toe is. Geen omslachtig vakjargon en altijd de voor jou geldende belastingvoordelen bij de hand.

[unex_ce_button id="content_fh5s7khx3" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="transparant" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#ffffff" button_link="http://www.semplicelabs.com" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Test onze beta[/ce_button]

Wat maakt Buuq anders dan anderen?

Met behulp van Buuq weet je altijd wat je betaalt. Dit doen we door jouw gegevens te koppelen aan de regels die voor jouw type en grootte onderneming van toepassing zijn. We tillen boekhouden van een simpele optelsom, naar een systeem dat anticipeert, meedenkt, en dat doet in een taal die wij allemaal begrijpen. 

Doe mee met de beta

Buuq is momenteel in beta. Dit betekent dat we nog druk aan het ontwikkelen zijn. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. Schrijf je in voor onze beta en maak vrijblijvend gebruik van Buuq. Jouw gebruik en feedback helpt ons buuq te verbeteren. Wees er snel bij want er is beperkt plek. Als dank geven we je blijvend gratis toegang tot de app. 

Waar zijn we mee bezig?

 

Koppel jouw bank
Welke bedragen er in en uit gaan is niet langer meer een mysterie. Koppel Buuq met jouw bank en bespaar jezelf tijd en moeite. 

 

Facturen 2.0
Stuur je klant meteen een factuur. Onze moderne opmaak imponeert elke klant.

 

Leer meer van je gegevens
Krijg alle data binnen handbereik en weet precies wat je aan het einde van het jaar moet afrekenen met de fiscus.

 

Ontdek de early access

Wees één van de eerste en schrijf je (helemaal gratis) in voor ons betaprogramma. 

[unex_ce_button id="content_lbglmz2l5" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="transparant" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#ffffff" button_link="http://www.semplicelabs.com" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Test onze beta[/ce_button]