UX design, branding en development in één! 

Defigners is een full-service bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van succesvolle producten. Van concept naar eindproduct.  

Dit doen we door belangrijke ontwerpvragen te definiëren en samen met de klant naar een oplossing te werken. Dit betekent dat we kritisch zijn. Heel kritisch. We zetten eerst een stap terug om een stap vooruit te kunnen zetten. Zodat wij zelf overtuigd zijn van de oplossing. 

 

gevangenis_defigners_smallgevangenis_defigners_small

Een team van uiteenlopende UX experts

Het team van Defigners bestaat momenteel uit 8 designers en developers met uiteenlopende specialisaties. Samen richten wij ons op het mede-ontwikkelen van start-up/scale-up concepten in de digitale wereld. Zo zijn wij de juiste partner voor het ontwikkelen van alles wat komt kijken bij het lanceren van een succesvol product. En oja onze studio zit in een heuse gevangenis.

BRANDING

Een strakke identiteit is waarmee jouw product of dienst van de grond komt

USER INTERFACE

Een moderne en goed werkende interface wekt vertrouwen 

USER EXPERIENCE

Een product gebouwd uit gebruikersdata vergroot de kans op succes

Tom Luuring - Creatief Partner

Naast een scherp business advice biedt Tom een heldere visie voor productontwikkeling. Zijn achtergrond als UX designer en allround business coach combineert hij om alles uit een idee te halen. Als hij geen muziek maakt dan is hij bezig met nieuwe tech en manieren om mensen te prikkelen.  

Vincent Wielders - Creatief Partner

Een helder ontwerp en een no-nonsense communicatie. Als UX designer en part-time theoreticus, speelt hij met de grenzen van opdrachten, om deze naar nieuwe hoogtes te tillen. Functioneel ontwerp, patterns en datavisualisatie zijn zijn expertises.

David Hutten - UX Designer

Ingewikkelde stof begrijpelijk maken met illustratieve communicatie. David verdiept zich als geen ander in zijn doelgroep en werkt tot in de kleinste details aan een optimale gebruikerservaring.

Koen de Graaf - Illustrator

Een illustrator in hart en nieren. Koen's opvallende stijl heeft al meerdere harten (en publicaties) gestolen. Maar waar zijn pen stopt, gaat zijn liefde voor muziek en animatie verder. 

Jochem Toolenaar - Developer

Swift, Flutter, Graph en Vue. Dit is slechts een kleine greep uit de technieken die Jochem in een eenzaam weekend leerde. Met een bulk aan ervaring is Jochem de power-house van Defigners als het om apps gaat. 

Robbert Lokhorst - Developer

Een webdeveloper met een designachtergrond. Het bestaat! Robbert is een WordPress specialist die conceptueel meedenkt en het proces aanvult met scherpe inzichten en ideeën. Door zijn onuitputtelijke drijfveer weet hij elk complex systeem te laten functioneren.

Ruud Schop - Developer

Een hardcore programmer en muziekliefhebber. Als Ruud niet met een gitaar te vinden is zit hij naarstig achter zijn beeldscherm code te componeren. Gewapend met een tosti weet hij de meest complexe ideeën werkelijkheid te maken. 

Heb je een UX of design uitdaging?

Laat het ons weten. Bel ons of doe eens gek en stuur een whatsappje naar:
+31 (0) 646052490 

[unex_ce_button id="content_1pliw6oq0,column_content_jcmj99tsm" button_text_color="#000000" button_font="regular" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#eceef3" button_padding="8px 20px 8px 20px" button_border_width="1px" button_border_color="#000000" button_border_radius="100px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="mailto:info@defigners.nl" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Mail ons[/ce_button]