Little Chicken Game Company

Wij hebben een zacht hart voor games. Net als Little Chicken. Innovatieve serious games zijn hun expertise. Daarmee zet Little Chicken zijn games niet alleen in als instrument om plezier te creëren, maar juist om van spelen en plezier een instrument te maken.

mockup_homemockup_home

Wij zorgden ervoor dat de website van Little Chicken op deze visie aansloot. Kijkend naar de games welke Little Chicken maakt, hebben wij een kleurrijke en illustratieve website ontwikkeld die net als hun games dezelfde liefde en aandacht overbrengt naar de gebruiker. 

theprocess-macbooktheprocess-macbook

Het proces

Een belangrijke vertalingsslag was nodig om de complexe werkmethodes van het bedrijf over te brengen naar een doelgroep buiten de gamingbranche. Een heldere illustratieve taal in combinatie met een kritische blik op contentverdeling en user experience zijn een winnende combinatie voor een inspirerende en tegelijkertijd informerende website.

LittleChicken_handLittleChicken_hand
ipad_whiteipad_white

Kennis delen

Voor Little Chicken is niet alleen belangrijk om eigen werk te laten zien. Door hun jarenlange ervaring als gamedesigners heeft het team een hoop tips en tricks verzameld die in uitgebreide blogposts op de website naar de wereld kenbaar gemaakt worden. Zo dient de website tevens als een kennisblog voor startende en ervaren gamedesigners. Naast de kleurrijke processen en visuele portfolio items is daarom ruitme gemaakt voor het delen van kennis in uitgebreide blogposts. 

iphone_ipad_lciphone_ipad_lc
footerfooter